Την απάντησή του, για τα λεγόμενα του Κουίνσι Μίλερ περί χρηματικών οφειλών, έδωσε ο Ερυθρός Αστέρας μέσω ανακοίνωσής που εξέδωσε ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Νταβόρ Ρίστοβιτς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Ερυθρός Αστέρας θέλει να ενημερώσει πως σύμφωνα με τον πρώην παίκτη μας,Κουίνσι Μίλερ, υπήρχαν ορισμένες υποχρεώσεις προς αυτόν από το σύλλογο. Ο σύλλογος είναι σε διαρκή επαφή σχετικά με αυτό το ζήτημα με τον ατζέντη του.

Σύμφωνα με τους κανόνες του  Ερυθρού Αστέρα, που γίνονται γνωστοί σε όλους τους παίκτες πριν υπογράψουν συμβόλαιο, υπάρχουν μπόνους επίτευξης στόχων, αλλά και κυρώσεις και ποινές όταν δεν συμμορφώνονται με τους κανόνες αυτούς.

Ο Ερυθρός Αστέρας είναι ένας μεγάλος σύλλογος και δεν επιθυμεί να επικοινωνεί μέσω των μίντια με τους πρώην παίκτες του, που η μη συμμόρφωσή τους με τους κανόνες του συμβολαίου έχει προκαλέσει κυρώσεις, για τις οποίες είναι ενήμερος και ο μάνατζέρ του και ο σύλλογος διαθέτει τεκμηριωμένες αποδείξεις.

Παρόλα αυτά, ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση στον πρώην παίκτη μας, ο οποίος υπέγραψε το πολυετές συμβόλαιο του με την  Μακάμπι, από τις 13 Μαρτίου 2016, μετά το παιχνίδι ενάντια στον  Παναθηναϊκό».