Ακάθεκτη συνεχίζει η Βαλένθια, η οποία περνώντας και από την έδρα της Μανρέσα με 74-62 έφτασε στο απόλυτο των νικών στα 21 παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι φέτος σε πρωτάθλημα Ισπανίας και Eurocup. Η επίδοση αυτή, αποτελεί ρεκόρ για τις «Νυχτερίδες», καθώς ξεπέρασαν το 20-0 που είχαν πετύχει στη σεζόν 1999-2000 και είναι άξιο απορίας το πού οριοθετούνται οι δυνατότητές τους. Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνεθ έθεσαν «γερές» βάσεις από το πρώτο μέρος, όταν και είχαν προηγηθεί με 32-41. Η διαφορά δεν ήταν απαγορευτική για τους γηπεδούχους, αλλά μάλλον αρκούσε στη Βαλένθια για να ελέγξει απόλυτα το ρυθμό μέχρι το τέλος. Ο Τζάστιν Χάμιλτον για άλλη μία φορά ήταν εκπληκτικός με 19 πόντους κει επτά ριμπάουντ, ενώ 17 πόντους και 9 ριμπάουντ πρόσθεσε ο Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς. Από την πλευρά της Μανρέσα, ο Τσέις Σίμον σκόραρε 18 πόντους.

Επιβλητικό ήταν το πέρασμα της Ρεάλ από την Ανδόρα, όπου επικράτησε με 99-80 της ομώνυμης ομάδας. Οι παίκτες του Πάμπλο Λάσο δε δυσκολεύτηκαν παρά μόνο για ένα ημίχρονο (46-51), αλλά φάνηκε σε βάθος χρόνου πως οι αντίπαλοί τους δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν στην ίδια συχνότητα, με το 15-27 της τρίτης περιόδου να αποδεικνύεται «καταδικαστικό». Πέντε παίκτες των «Μερένχες» είχαν διψήφιο αριθμό πόντων και πρώτος σκόρερ ήταν ο Σέρχιο Ροντρίγκες με 20 πόντους, επιβεβαιώνοντας την εκπληκτική κατάταση όπου βρίσκεται εσχάτως. Σερμαντίνι και Στογιανόφσκι ξεχώρισαν για την ομάδα του μικρού κρατιδίου μεταξύ Ισπανίας και Γαλλίας, με τον πρώτο να σημειώνει 16 πόντους και πέντε ριμπάουντ, ενώ ο δεύτερος πέτυχε 14 πόντους.

Χάρη στην επιθετική της «πολυφωνία» κατάφερε και η Γκραν Κανάρια να πάρει το «διπλό» με 75-71 από τη Μούρθια. Η ομάδα του Φώτη Κατσικάρη έδειχνε ικανή για την «έκπληξη», προηγούμενη με 34-27. Ένα επιθετικό «κρεσέντο» των φιλοξενούμενων, όμως, στο δεύτερο μέρος απέφερε για τους ίδιους 48 πόντους και, ως εκ τούτου, το θετικό αποτέλεσμα. Νιούλι, Σαλίν και Αγκιλάρ σκόραραν από 11 πόντους, με τον Σίλεϊ να έχει 10, ενώ για τους ηττημένους Λίστσουκ και Μπενίτε πέτυχαν 13 πόντους έκαστος.