Την πρώτη του επαφή με τον αρχηγό της Μπαρτσελόνα Χουάν Κάρλος Ναβάρο είχε ο Κώστας Παπανικολάου σήμερα το μεσημέρι. Ο 23χρονος φόργουορντ μία ημέρα πριν από την πρώτη συνάντηση της Εθνικής Ελλάδος ενόψει του Ευρωμπάσκετ μετέβη στην Βαρκελώνη για τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και τη γνωριμία με τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα.

Πριν από λίγη ώρα, ο μάνατζέρ του Κώστα Παπανικολάου ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο τουίτερ τη φωτογραφία της γνωριμίας του νεαρού Έλληνα με τον Ναβάρο αποκαλύπτοντας την πρώτη τους συνάντηση. Στην συγκεκριμένη στιγμή φαίνεται ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού να συνομιλεί με τον χαρισματικό σκόρερ τη στιγμή της αποθεραπείας του.

Θυμίζουμε ότι ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο πριν από λίγες ημέρες μπήκε στο χειρουργείο για να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε ολόκληρη τη χρονιά κι αυτή την περίοδο βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας. Ο 33χρονος πλέον Ισπανός θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τους επόμενους δύο μήνες, χάνοντας έτσι το ερχόμενο Ευρωμπάσκετ.