Μπορεί το Στρασβούργο να οδήγησε τη Ναντέρ σε ντροπιαστική ήττα στον πρώτο τελικό, αλλά οι φιλοξενούμενοι στο δεύτερο παιχνίδι πήραν τη δική τους εκδίκηση, κάνοντας το μπρέικ (84-79) και πλέον κρατάει την τύχη στα χέρια της, αφού οι επόμενοι δύο αγώνες γίνονται στην έδρα της (2-2-1 το σύστημα διεξαγωγής).

Απ ότι φάνηκε η μεγάλη διαφορά του πρώτου αγώνα συσπείρωσε τους παίκτες της Ναντέρ κι αποσυντόνισε τους γηπεδούχους, οι οποίοι πίστεψαν ότι εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσουν και το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα τους. Οι φιλοξενούμενοι όμως εμφανίστηκαν αποφασισμένοι και πολύ βελτιωμένοι στην παρκέ και πέτυχαν ακόμα μία έκπληξη στα πλέι οφ (άφησαν και την πρωτοπόρο Γκραβελίν), αναγκάζοντας το Στρασβούργο στην πρώτη του ήττα στα φετινά πλέι οφ.

Κορυφαίος για τη Ναντέρ, η οποία ήταν καλύτερη σε όλο τον αγώνα, έχοντας πλήρως τον έλεγχο και το προβάδισμα, ήταν ο Μεαχαμ, ο οποίος σημείωσε 26 πόντους (4/6δ, 6/9τρ) και μάζεψε 5 ριμπάουντ σε 36 λεπτά συμμετοχής. Από το Στρασβούργο πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Καμπελ (20π) και Γκριρ (16π).