Από το σημείο που θεωρείτο ένας από τους πιο ελπιδοφόρους παίκτες, στα χρόνια του κολλεγίου, σκοράροντας μία μέρα 35 πόντους απέναντι στον ΝτεΜαρ ΝτεΡοζάν, στο πλαίσιο ενός τουρνουά με το Μέριλαντ, έχει φτάσει στο να παίζει… ξύλο με αντιπάλους παίκτες και οπαδούς στον Λίβανο. Η κατηφόρα του Τερέλ Στόγκλιν, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, για οποιονδήποτε νέο αθλητή, με τον 23χρονο σκόρερ να δημιουργεί αδικαιολόγητα, κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ Αλ Ριγιαντί και Σατζές τον… κακό χαμό.

Έτοιμος να οργανώσει την επίθεση της ομάδας του και προσπαθώντας να αποφύγει το μαρκάρισμα του αρχηγού της γηπεδούχου ομάδας, τον χτυπά και από εκεί αρχίζουν όλα! Την ώρα που ο πρώην παίκτης του Ηλυσιακού, πασάρει στον συμπαίκτη του στη γωνία, ο Αλί Μαχμούντ απαντά και η γενική σύρραξη ξεκινά. Οι χειροδικίες μεταξύ των δύο παικτών είχαν, αρχικά, ως αποτέλεσμα την αποχώρηση των ανθρώπων της Σατζές, αλλά σύντομα, ο Στόγκλιν έμελλε να βάλει και τον κόσμο στο παιχνίδι.

Ανοίγοντας διάλογο με τους οπαδούς της Αλ Ριγιαντί, προκάλεσε την είσοδό τους στο γήπεδο, ενώ ο Αμερικανός συνέχισε την… πάλη με τους αντίπαλους παίκτες, επεκτεινόμενος πια και στο πλήθος.

Όλα αυτά, καταγράφονται με κάθε λεπτομέρεια, στα δύο βίντεο που έχουν δημοσιευθεί από την ομάδα της Αλ Ριγιαντί, εκεί όπου φαίνεται η πρωτοφανής κατάντια ενός γνήσιου σκόρερ.