Η Άλμπα Βερολίνου ήταν η μεγάλη νικήτρια στο χθεσινό (10/11, 94-74) ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής του γερμανικού πρωταθλήματος, με αντίπαλο τη Μπάγερν Μονάχου. Η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς υποδέχτηκε στην επιβλητική 02 Arena του Βερολίνου, την αήττητη έως τότε Μπάγερν, η οποία μέτραγε το απόλυτο στη Γερμανία (7-7 ρεκόρ), ενώ στην Ευρωλίγκα έχει χάσει μόνο από τον δις πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό (88-83, 31/10), για την 3η αγωνιστική της διοργάνωσης (3-1 ρεκόρ).

Πλέον η Άλμπα βρίσκεται στην 7η θέση (4-2 ρεκόρ) του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας και 2 παιχνίδια λιγότερα. Μπορεί φέτος η ομάδα του Σβέτισλαβ Πέσιτς να έχει τα… λεφτά και οι διοικούντες της να επιθυμούν ανάλογες επιτυχίες σαν του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά ποιος μπορεί να ξεγράψει τους οκτάκις πρωταθλητές Γερμανίας και αυτό το μοναδικό κοινό;

Οι γηπεδούχοι ήταν… καταιγιστικοί από το ξεκίνημα του αγώνα αποζημιώνοντας έτσι τους 14.500 φιλάθλους που γέμισαν κάθε γωνιά του γηπέδου (κεντρική φώτο). Παρακολουθήστε τις καλύτερες στιγμές από τον χθεσινό αγώνα στο παρακάτω βίντεο, με τις χειραψίες μεταξύ των φιλάθλων και των παικτών της Άλμπα Βερολίνου στο τέλος του παιχνιδιού να στέλνουν το δικό τους μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. Το μπάσκετ είναι χαρά, διασκέδαση και… υγεία!