Ο Εργκίν Αταμάν πριν λίγες μέρες προχώρησε σε λεκτική επίθεση εναντίον του Κώστα Ρήγα με έντονα παράπονά κατά της διαιτησίας στην Ευρωλίγκα. Ωστόσο η κατάσταση φαίνεται πως έχει ξεφύγει από τον έλεγχο του προπονητή της Γαλατάσαραί και η επιθετικότητά του μεταφέρθηκε στο εσωτερικό της ομάδας.

Όπως παραδέχτηκε ο ίδιος, στο ημίχρονο του ματς της Γαλατά με την Εσκίσεχιρ, στο οποίο η ομάδα του γνώρισε την ήττα, χαστούκισε τον 20χρονο παίκτη του, Γκοκτούρκ Ουράλ.

Ο ίδιος ο Αταμάν δήλωσε σχετικά με το περιστατικό: “ Είχα μια συναισθηματική έκρηξη. Μίλησα μετά το ματς, μετά από μια βαριά ήττα. Τα οικονομικά προβλήματα δεν έχουν να κάνουν με αυτό. Οι παίκτες πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους στο γήπεδο. Χαστούκισα τον Γκοκτούρκ, επειδή δεν ήταν σοβαρός, ήθελα μόνο να τον προειδοποιήσω. Αυτά συμβαίνουν στα αποδυτήρια. Το μεγάλο πρόβλημα αυτό είναι. Τι είναι τα αποδυτήρια; Είναι το δωμάτιο της ομάδας. Είναι ο δικός μας ξεχωριστός χώρος. Οι ατζέντηδες οδηγούν τους νεαρούς παίκτες σε ανεύθυνες συμπεριφορές και ο αυτό μπορεί να τον οδηγήσει ξανά στην ομάδα Νέων”.