Η Αρμάνι Μιλάνο πήρε μία πανηγυρική νίκη απέναντι στην Κρεμόνα με 109-87 στον δεύτερο ημιτελικό του Ιταλικού Σούπερ Καπ χάρη στο απίστευτο τρίτο δεκάλεπτο που έκανε στο οποίο πήρε διαφορά 20 πόντων! Πλέον θα αντιμετωπίσει στον τελικό την Αβελίνο η οποία νίκησε στο τέλος την Ρέτζιο Εμίλια.

   Το φιλμ του αγώνα

Στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα οι δύο ομάδες είχαν απίστευτη διάθεση να παίξουν καλά στην επίθεση και οι άμυνες τους ήταν παιδικές. Το 28-29 υπέρ της Μιλάνο στο τέλος της περιόδου μάλιστα το αποδεικνύει. Στη δεύτερη περίοδο οι άμυνες συνέχισαν να μην είναι καλές και η Κρεμόνα το εκμεταλλεύτηκε αυτό καθώς ήταν λίγο πιο εύστοχη από την αντίπαλο της. Το ημίχρονο έκλεισε με 52-50 υπέρ της. 

Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν αυτό που καθόρισε την συνέχεια του παιχνιδιού, αφού το επιμέρους σκορ σε αυτή την περίοδο ήταν 27-9 υπέρ της Μιλάνο και ουσιαστικά εκεί όλα τελείωσαν. Οι παίκτες του κόουτς Ρέπεσα έκαναν τα πάντα τέλεια για 10 λεπτά και το τελευταίο μέρος είχε διαδικαστικό χαρακτήρα. Εκεί το μόνο που είχε ενδιαφέρον ήταν η τελική διαφορά και το αν η Αρμάνι θα ξεπεράσει τους 100 πόντους. Τελικό σκορ 109-87 και η Αρμάνι εύκολα στον τελικό.

Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν ο Σιμόν με 18 πόντους και 5 τρίποντα και ο Χίκμαν με 15 πόντους και 5 ασίστ. Από την Κρεμόνα ξεχώρισε ο Τέρνερ με 18. 

Τα δεκάλεπτα: 29-28, 21-24, 27-9, 32-26