Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στο εξωτερικό, κάνοντας το ντεμπούτο του με τα χρώματα της Βαγιαδολίδ στο ισπανικό πρωτάθλημα, την επόμενη Τρίτη (15/10). Την 1η αγωνιστική λοιπόν, τον περιμένει δύσκολο έργο, μιας και θα κληθεί να αντιμετωπίσει την περυσινή πρωταθλήτρια, Ρεάλ Μαδρίτης, του Γιάννη Μπουρούση.

Ο 29χρονος φόργουορντ, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε πολύ από αλλεπάλληλους τραυματισμούς την τελευταία τριετία, μίλησε για την… επανεκκίνηση στην καριέρα του στη Βαγιαδολίδ, όπου του αφήνει άριστες εντυπώσεις έως τώρα και για την ενέργεια και εμπειρία που θέλει να μεταδώσει στους συμπαίκτες του.

Μετά από δύο χρόνια εκτός δράσης, απολαμβάνω και πάλι το μπάσκετ. Νιώθω υπέροχα. Μου αρέσει πολύ ο προπονητής και η συνεργασία μας είναι πολύ καλή. Απολαμβάνω την παρουσία μου στην ομάδα. Υπάρχουν πολλά νέα παιδιά που θέλουν να μάθουν. Μπορεί να μην έχουμε σούπερ σταρ, αλλά έχουμε ότι χρειαζόμαστε. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα με την εμπειρία μου και να προσφέρω την ενέργειά μου, τη θέλησή μου για νίκη και το πάθος μου για το μπάσκετ. Ήμουν μέλος των καλύτερων ομάδων στην Ευρώπη και θέλω να μεταφέρω στους συμπαίκτες μου να προπονούνται όσο πιο σκληρά μπορούν και να είναι πάντα συγκεντρωμένοι“, τόνισε ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ.