Mετά από σχεδόν 3 μήνες, η γυναίκα του αδικοχαμένου “θρύλου” του ΝΒΑ Kobe Bryant, Vanessa, δεν μπορεί να ησυχάσει για το δυστυχές συμβάν με το ελικόπτερο.

Πιο συγκεκριμένα, η Vanessa Bryant μήνυσε το τμήμα του Σερίφη της κομητείας του Los Angeles για τη διαρροή φωτογραφιών από το σημείο που έπεσε το ελικόπτερο, το οποίο είχε επιβάτες μέσα μεταξύ κι άλλων ατόμων τον άντρα και την 13χρονη κόρη της Gigi.

Αυτές διέρρευσαν περίπου στα τέλη του Φεβρουαρίου και είχε μαζί με τα άλλα 7 άτομα και τις φωτογραφίες του “θρύλου” του ΝΒΑ και των Los Angeles Lakers Kobe Bryant, αλλά και της 13χρονης κόρης του Gigi. Κυκλοφόρησαν μεταξύ των ανθρώπων που βρέθηκαν στον τόπο του δυστυχήματος με το ελικόπτερο, την περιοχή του Calabasas στην California, αλλά και μεταξύ των αρχών, γεγονός που συγκλόνισε την σύζυγο του Kobe Bryant.

H Vanessa όπως αναφέρει στο περιοδικό “People” είχε μιλήσει την ίδια μέρα με τον Σερίφη και ζήτησε ιδιωτικότητα για αυτές τις φωτογραφίες, πράγμα που δεν έγινε. Για αυτό το λόγο λοιπόν ζητά αποζημίωση για ψυχική οδύνη.