Πολύ εύκολα, όπως φαίνεται κι από το τελικό 93-69, επικράτησαν οι Σκαϊλάινερς της Μπάγερν Μονάχου και ισοφάρισαν σε 1-1 τη σειρά. Αντίθετα με την ομάδα του Μονάχου, η Μπάμπεργκ αν και δύσκολα κατόρθωσε να κάνει το 2-0 κόντρα στη Λούντβισμπουρκ και πλέον απέχει μια νίκη από την πρόκριση στην επόμενη φάση των πλέι οφι.

Οι Σκαϊλάινερς είχαν από την αρχή τον έλεγχο του παιχνιδιού και έφτασαν άνετα στη νίκη. Πρώτοι σκόρερ ήταν οι Κομπς και Αρμάντς για τους νικητές, οι οποίοι είχαν συνολικά τέσσερις παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων. Από την άλλη πλευρά, ξεχώρισε ο Τζέιμς Μπράιντας, ο οποίος σημείωσε 16 πόντους για τη Μπάγερν Μονάχου.

Με νίκη συνέχισε η Μπάμπεργκ επί της Λούντβισμπουργκ με 84-89 και βρίσκεται μια ανάσα από την πρόκριση. Η ομάδα του Αντρέι Τρινκιέρι τα βρήκε “σκούρα” απέναντι στους γηπεδούχους, όμως με τη βοήθεια της παράτασης (74-74 κ.δ.) κατάφεραν να επιβληθούν της Λούντιβισμπουργκ και ετοιμάζονται για…σκούπα. Κορυφαίοι των νικητών ήταν οι Θις και Ουαναμέικερ με 17 και 16 πόντους αντίστοιχα, ενώ για τους γηπεδούχους μόνος του πάλευε ο Τζον Λιττλ με 21 πόντους.

Τσιτσόπουλος Γρηγόρης