Μία πολύ σημαντική νίκη πέτυχε η Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στην έδρα της Εστουντιάντες με 96-88 κάνοντας ένα απίστευτο δεύτερο ημίχρονο επιθετικά πετυχαίνοντας 59 πόντους. Μάλιστα η Ρεάλ παραμένει μόνη στην κορυφή του Πρωταθλήματος με 4 νίκες σε 4 ματς.

Το πρώτο δεκάλεπτο του ματς ανήκε αποκλειστικά στην Ρεάλ η οποία πήρε προβάδισμα 5 πόντων (22-17), αλλά στη δεύτερη περίοδο οι γηπεδούχοι γύρισαν «τούμπα» τον αγώνα και με απόλυτο παιχνίδι και στις δύο πλευρές του παρκέ κι πήγαν μπροστά στ αποδυτήρια με 42-37. Όμως στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Πάμπλο Λάσο «ξύπνησαν» στην επίθεση και έκαναν ότι ήθελαν. Στο τρίτο δεκάλεπτο πέτυχαν 33 πόντους, χωρίς όμως να αμυνθούν σωστά και απλά πέρασαν μπροστά στο σκορ με 70-68. Η τελευταία περίοδος είχε ίδια εικόνα με την τρίτη, δηλαδή με την Ρεάλ να σκοράρει με ευκολία και να «κλειδώνει» τη νίκη με 96-88. 

Κορυφαίοι των νικητών ήταν ο Κάρολ με 24 πόντους και 6/7 (!) τρόποντα, ο Ράντολ με 18 πόντους και 4 ριμπάουντ και ο Αγιόν που σημείωσε double double με 11 ριμπάουντ και 10 πόντους. Από την Εστουντιάντες ξεχώρισε ο Τζάκσον με 21 πόντους και 1/6 τρίποντα.