Η Τενερίφη συνεχίζει… ακάθεκτη την νικηφόρα πορεία της, καθώς στο δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας αγώνα της, κατάφερε να καθυποτάξει με 96-74 τη Ρεάλ Μπέτις. Η ομάδα των Καναρίων Νήσων, με τον Γιώργο Μπόγρη να βρίσκεται εκ νέου σε ρόλο πρωταγωνιστικό, επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά την υψηλή φετινή της δυναμικότητα, έτοιμη να «ταράξει» φέτος τα λιμνάζοντα ύδατα του ισπανικού πρωταθλήματος.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι δύο πλευρές ουσιαστικά μοιράστηκαν την κυριαρχία για 10 λεπτά έκαστη, με τους γηπεδούχους να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με ένα «ελαφρύ» +4, με τον Λόκετ να μειώνει για την Μπέτις και να διαμορφώνει το 47-43 του ημιχρόνου. Το δεύτερο εικοσάλεπτο, όμως, αποτέλεσε ξεκάθαρα υπόθεση της Τενερίφης, η οποία αφού αρχικά έφερε κοντά σε διψήφιο νούμερο τη διαφορά στα τέλη της τρίτης περιόδου (71-62), συνέχισε να μεγαλώνει την παραγωγικότητά της, ενώ την ίδια ώρα η άμυνά της περιόριζε τους φιλοξενούμενους στους 12 πόντους, με αποτέλεσμα να βρεθεί η απόσταση σε διαστάσεις θριάμβου.

Ο Ντέιβιν Ουάιτ ήταν σε «οργιώδες» απόγευμα, σημειώνοντας 28 πόντους με 8/11 σουτ και 6 ασίστ, με τον Σαν Μιγκέλ να προσθέτει 15 πόντους και τον Μπόγρη να έχει 10 πόντους και απόλυτη ευστοχία με 5/5 δίποντα. Η Ρεάλ Μπέτις, δεν μπορούσε να αρκεστεί σε άλλο ένα σπουδαίο ματς του Μπόστιαν Νάχμπαρ, που πέτυχε 26 πόντους, καθώς μοναδικός αξιόπιστος συνακόλουθος στο σκοράρισμα ήταν ο Τσέρι με 16.

Η τρίτη αγωνιστική της ACB:  
Ομπραντόιρο-Εστουντιάντες 64-73 
Φουενλαμπράδα-Ουνικάχα Μάλαγα 85-98 
Ανδόρα-Μπανταλόνα 92-73 
Μούρθια-Μανρέσα 85-61 
Τενερίφη-Μπέτις 96-74
Μπαρτσελόνα-Μπασκόνια 18:00 
Σαραγόσα-Μπιλμπάο 20:00 
Γκραν Κανάρια-Βαλένθια 20:00