Η Αρμάνι Μιλάνο κατάφερε να υπερασπιστεί την έδρα της και να πάρει τελικά την νίκη απέναντι στην Ρέτζιο Εμίλια στον πρώτο αγώνα της σειράς των τελικών του ιταλικού πρωταθλήματος, με σκορ 87-80.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα, κάνοντας με το «καλημέρα» ένα σερί 0-6. Όμως οι παίκτες της Αρμάνι κατάφεραν να επανέλθουν και  σιγά σιγά να μειώσουν την διαφορά πριν ολοκληρωθεί το πρώτο 5λεπτο της αναμέτρησης. Στην δεύτερη περίοδο η γηπεδούχοι κατάφεραν να βρουν λύσεις στην επίθεση και να πάνε στα αποδυτήρια στο +12.

Στο τρίτο δεκάλεπτο η Αρμάνι χαλάρωσε αλλά η Ρέτζιο Εμίλια δεν μπόρεσε να την απειλήσει, κυρίως λόγω της διαφοράς που έχτισαν οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο.

Στην τελευταία περίοδο οι φιλοξενούμενοι, με όσες δυνάμεις τους είχαν απομείνει, πέρασαν στην αντεπίθεση και κατάφεραν να μειώσουν την διαφορά, φτάνοντας την στο -5, 45 δευτερόλεπτα πριν την λήξη του αγώνα. Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό και τελικά η Αρμάνι επικράτησε 87-80.

Για την Αρμάνι ξεχώρισαν οι Τζεντίλε και Μακβαν, πετυχαίνοντας 15 και 14 πόντους αντίστοιχα, ενώ για τους ηττημένους πρώτος σκόρερ ήταν ο Καουκενας με 27 πόντους.

Δεκάλεπτα: 20-21, 47-35, 66-53, 87-80