Το εκπληκτικό πρώτο δεκάλεπτο, ήταν αυτό που χάρισε την νίκη με 97-73, στην Αρμάνι Μιλάνο στον πέμπτο αγώνα της τελικής σειράς του ιταλικού πρωταθλήματος, απέναντι στην Ρέτζιο Εμίλια , με την  ομάδα από το Μιλάνο να θέλει μόνο μία νίκη για να στεφθεί πρωταθλήτρια.

Καταιγιστική ήταν η Αρμάνι Μιλάνο στην πρώτη περίοδο της αναμέτρησης, καθώς επέβαλε τον ρυθμό της και δεν επέτρεψε στην Ρέτζιο να αντιδράσει. Το καταπληκτικό δεκάλεπτο των Μιλανέζων αποτυπώνεται πλήρως στο σκορ 29-8. Στην δεύτερη περίοδο οι φιλοξενούμενοι βελτιώθηκαν πολύ και κατάφεραν να κλείσουν λίγο την ψαλίδα τρέχοντας ένα σερί 7-0,  2,27’ πριν την λήξη του ημιχρόνου. Τελικά οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι 52-31.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ πιο δυναμικά και ξεκίνησαν να επιβάλλουν αυτοί τον ρυθμό τους με την Αρμάνι να έχει ρίξει ταχύτητα και να μην μπορεί να βρει εύκολα καλάθι. Όμως 3 λεπτά πριν την λήξη της περιόδου οι γηπεδούχοι αντέδρασαν τρέχοντας ένα σερί 6-0 (74-57).

Στην τελευταία περίοδο οι φιλοξενούμενοι ξέμειναν από δυνάμεις και έτσι η Αρμάνι Μιλάνο πήρε εύκολα την νίκη με 97-73.

Για την Αρμάνι ξεχώρισε ο Καλνιέτης   με   16  πόντους, ενώ για τους ηττημένους ο Αραντορι πέτυχε 14 πόντους.

Δεκάλεπτα: 29-8, 52-31, 74-60, 97-73