Για μεγάλη τιμή μίλησε ο Δημήτρης Ιτούδης αναφερόμενος στην συμμετοχή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο σπουδαίο φιλικό παιχνίδι για τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ ενώ έδωσε έμφαση στο ξεκίνημα του ως προπονητής πριν από 21 χρόνια στον πάγκο της ομάδας της Θεσσαλονίκης, αλλά και στο έτος φιλίας της Ελλάδας με την Ρωσία. Στο video που ακολουθεί μπορείτε να δείτε και τις δηλώσεις του Σούλη Μαρκόπουλου.

Αναλυτικά ανέφερε:

Για το φιλικό-γιορτή με τον ΠΑΟΚ: “Ξέρετε πολύ καλά, ότι, όταν με πήρε ο Μπάνε για να να με καλέσει να συμμετάσχουμε στην γιορτή αυτή, κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να καταφέρουμε να έρθουμε, όπως και στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό, προς τιμήν του Διαμαντίδη.

Εύχομαι στον ΠΑΟΚ επιτυχίες και να τα εκατοστήσει. Είχαμε αρκετές απουσίες, αλλά θεωρώ, ότι προσπαθήσαμε να τιμήσουμε αυτή τη βραδιά. Εύχομαι καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ και τον κόουτς Μαρκόπουλο. Ήταν τιμή μας να είμαστε εδώ, αφού είναι και το έτος Ελλάδας-Ρωσίας, μιας κι ο ΠΑΟΚ έχει ιδιοκτήτη από την Ρωσία κι εμείς φυσικά είμαστε ρωσική ομάδα.”

“Όταν γυρίζεις στο 1995, όντας 25 ετων, θυμάσαι τον Μπάνε, τον Στογιάκοβιτς κι όλους τους υπόλοιπους μεγάλους παίκτες εκείνης της εποχής. Χάρηκα που είδα αυτούς που πρόσφεραν στον ΠΑΟΚ και κατέκτησαν τίτλους, όπως ο κόουτς Ίβκοβιτς, ο Φλεβαράκης κτλ. Εγώ βρέθηκα εδώ για μικρό χρονικό διάστημα, αλλά το θεωρώ σημαντικό στοιχείο της πορείας μου και χάρηκα που ήμουν εδώ σήμερα.”