Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2NightShow», για την ζωή του στην Ρωσία, τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, το μέλλον της καριέρας του, ενώ δεν παρέλειψε να μοιραστεί και τα πράγματα που του λείπουν , τώρα που ζει στο εξωτερικό.

Για τα πράγματα που του λείπουν απάντησε, μεταξύ σοβαρού και αστείου: «Μου λείπει ο Ρέμος, ο Αργυρός, ο Πάριος, η ‘Νησιώτισσα’ (εστιατόριο στην Πεντέλη). Το ελληνικό φαγητό είναι το καλύτερο και το προτιμούν και οι Ρώσοι».

Για τη συγκυρία να αντιμετωπίσει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον τελικό της Ευρωλίγκας, τόνισε: «Περάσαμε αρκετές στιγμές μαζί στο Final Four. Ήμασταν μαζί την παραμονή του αγώνα και την ημέρα του τελικού, ενώ οι γυναίκες μας ήταν συνεχώς μαζί. Στη διάρκεια του τελικού ο καθένας ήθελε να κάνει το καλύτερο για την ομάδα του. Στο τέλος του αγώνα έκανα κάτι που βγήκε από την καρδιά μου. Κομμάτι αυτής της επιτυχίας προφανώς ανήκει στον Ζέλικο, γιατί προφανώς η συνεργασία που είχαμε για 13 χρόνια με βοήθησε πολύ. Ο Ζέλικο είναι γεννημένος νικητής και μου έδωσε χώρο και χρόνο να δουλέψω με τεράστιους αθλητές στον Παναθηναϊκό, κάτι που με βοήθησε στη γαλούχησή μου».

Όσο για τη σχέση του με τον Παναθηναϊκό και γιατί δεν έμεινε μετά το 2012: «Τα 13 χρόνια στον Παναθηναϊκό είναι χαραγμένα στην καρδιά και την ψυχή μου. Θα ήταν άδικο να μείνουμε στο λόγο. Έτσι ήταν το μομέντουμ, έτσι ήταν η στιγμή. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα τεράστιο σωματείο, με εκατομμύρια κόσμου. Και οι δύο κερδίσαμε ο ένας από τον άλλο και συνεχίζουμε την πορεία μας».

Τέλος, ερωτηθείς για το προπονητικό του μέλλον απάντησε: «Το συμβόλαιό μου τελειώνει, αλλά είμαστε σε διαδικασία συζητήσεων και είμαστε σε καλό δρόμο. Υπάρχει ικανοποίηση και καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές για τη συνεργασία. Πιστεύω πως τις επόμενες μέρες θα έχουμε κάποια καλά νέα».