Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας επιβλήθηκε άνετα των Blue Whales στο πλαίσιο της πρεμιέρας της για το παγκόσμιο τουρ στην Κίνα, με τον Δημήτρη Ιτούδη να τονίζει πως οι Πρωταθλητές Ευρώπης σεβάστηκαν τόσο το παιχνίδι όσο και την Ευρωλίγκα, την οποία εκπροσωπούν εκεί.

«Ας μιλήσουμε για το παιχνίδι και γενικά γιατο τουρ. Ήταν προφανές ότι ξεκινήσαμε πολύ σοβαρά και σεβαστήκαμε το παιχνίδι. Πάντα το κάνουμε. Σεβόμαστε αυτό που εκπροσωπούμε εδώ, δηλαδή την Ευρωλίγκα. Είμαστε Πρωταθλητές Ευρώπης, επομένως παίξαμε σοβαρά σ’ ένα από τα παιχνίδια της προετοιμασίας μας, ώστε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Προφανώς, ο αντίπαλος δεν ήταν στο ίδιο επίπεδο τη δεδομένη χρονική στιγμή, καθώς άρχισαν πρόσφατα την προετοιμασία τους για τη νέα σεζόν.», είπε αρχικά ο κόουτς της “ομάδας του στρατού” και συνέχισε λέγοντας:

«Σε ό,τι αφορά την ομάδα μου, προσπαθήσαμε να μοιράσουμε τον χρόνο συμμετοχής. Ο Μίλος είχε πρόβλημα τραυματισμού και γι’ αυτό δεν αγωνίστηκε. Το ίδιο ισχύει και για τον Κάιλ Χάινς. Επίσης, δυστυχώς τραυματίστηκε και ο Κόρεϊ Χίγκινς κατά τη διάρκεια του αγώνα.».

Ερωτηθείς για το εάν θα αγωνιστεί ο Τεόντοσιτς στο δεύτερο παιχνίδι, απάντησε: «Εξαρτάται από το αν θα πονάει στον αστράγαλό του ή όχι. Εάν πονάει αύριο, δεν πρόκειται να τον χρησιμοποιήσω στο δεύτερο παιχνίδι.».