Στο κροατικό πρωτάθλημα θα αγωνιζεται από εδώ και στο εξής ο Γιώργος Διαμαντάκος, ο οποίος παρουσιάστηκε από τη νέα του ομάδα, Σίμπενικ.

Ο Έλληνας σέντερ, ο οποίος δεν μπόρεσε να βρει ρόλο στον Παναθηναϊκό, αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Κηφισιά. Παρόλα αυτά, δεν μπόρεσε να “στεριώσει” ούτε στην ομάδα των βορείων προαστείων και πλέον θα συνεχίσει την καριέρα του στην κροατική Σίμπενικ.

Μάλιστα, κατά την παρουσίαση του από την Σίμπενικ, ο Διαμαντάκος είχε την ευκαιρία να κάνει και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Κροατών: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα με υψηλούς στόχου. Ήθελα να πάω σε μια ομάδα που θα έπαιρνα χρόνο συμμετοχής. Δυστυχώς στην Κηφισιά δεν μπόρεσα να βρω ρόλο στην Κηφισιά. Ξέρω ότι η Σίμπενικ είναι μια ομάδα που δίνει ευκαιρίες σε νεαρούς παίκτες. Δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια, προτιμώ να “μιλώ” με όσα κάνω στο παρκέ. Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να βοηθήσω την ομάδα. Μόνο αυτό μπορώ να υποσχεθώ σε όλους, είπε αρχικά και πρόσθεσε: 

Οι συμπαίκτες μου με υποδέχθηκαν πολύ όμορφα. Η ατμόσφαιρα στις προπονήσεις είναι εξαιρετική. Πρόλαβα να δω κάποια πράγματα κι από την πόλη. Ξέρω ότι δεν έχω δει πολλά ακόμα, βέβαια, από τη Σίμπενικ. Θέλω να επισκεφτώ τις εκκλησίες, τα κάστρα και να δω όλα τα αξιοθέατα της πόλης».