Την μεγάλη απόφαση να μετακομίσει στην Αγγλία και στο Μάντσεστερ πήρε ο Τάσος Τραϊανός, ο οποίος θα συνεχίσει να παίζει μπάσκετ ερχόμενος σε συμφωνία με τους Μάντσεστερ Τζιάντς, ο οποίοι τον παρουσίασαν με κάθε επισημότητα, ενώ παράλληλα θα συνεχίσει και τις σπουδές του στο πανεπιστήμιο του Μπόλτον.

Ο 29χρονος γκαρντ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Δόξα Λευκάδας ενώ στις πρώτες του δηλώσεις μίλησε για την πρόκληση της BBL League: «Βρισκόμουν σε αναζήτηση ομάδας ώστε να μπορέσω να συνδυάσω τις σπουδές μου με το μπάσκετμπολ, και όταν ήρθα στο Μάντσεστερ, εντυπωσιάστηκα από τους ανθρώπους της ομάδας, και τον τρόπο που αντιμετωπίζουν το άθλημα.

Επίσης μου άρεσε αρκετά η πόλη, και είναι σημαντικό ο αθλητής να αισθάνεται άνετα στο περιβάλλον που αγωνίζεται, καθώς αυτό επηρεάζει την ψυχολογία του, αλλά και την απόδοση του. Παρακολούθησα τα δυο τελευταία χρόνια το πρωτάθλημα ώστε να ξέρω τι θα συναντήσω. Το παιχνίδι εδώ είναι γρηγορότερο και με περισσότερη δύναμη, και νομίζω μου ταιριάζει σαν στυλ. Ανυπομονώ να φορέσω την πράσινη φανέλα μου και να αγωνιστώ για τους Τζιάντς. Είναι ένα νέο βήμα στην καριέρα μου και είναι πολύ ενθουσιασμένος».