Σύμφωνα με πληροφορίες από το Μιλάνο ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει έρθει ήδη σε επαφή με τους υπεύθυνους της ιταλικής ομάδας που έχει ξοδέψει πάνω από 40 εκ τα τελευταία χρόνια χωρίς καμία απολύτως διάκριση! Μάλιστα φέτος πήρε τον έμπειρο Σκαριόλο στον πάγκο της αλλά και πάλι δεν έφτασε στην κορυφή στο καμπιονάτο και στην Ευρώπη αποκλείστηκε νωρίς με την χρονιά να κρίνεται αποτυχημένη.

Ο Σκαριόλο έχει συμβόλαιο αλλά όπως έλεγε και φίλος μας από την Ιταλία “αν δηλαδή μπορείς να πείσεις τον Ομπράντοβιτς, το σκέφτεσαι να τον συγκρίνεις με τον Σκαριόλο ή το 1εκ της αποζημίωσης του”; Το βέβαιο είναι ότι στο Μιλάνο βλέποντας ότι σιγά σιγά ΤΣΣΚΑ και Ρεάλ είναι εκτός μάχης για τον Ζοτς και ότι η Φενέρ κλείνει τον Πιανιτζάνι, εκτιμούν ότι ο σοβαρός τους αντίπαλος είναι η Εφές Πίλσεν.

Όμως στο Μιλάνο λένε ότι έχουν σχεδόν ίδια χρήματα (λίγο παρακάτω ακριβώς) από την Εφές θέλοντας να έχει ο “Ζοτς” μπάτζετ 20εκ και υπάρχει ήδη ένας μικρός κορμός με παίκτες που ξέρει και εκτιμά όπως οι Φώτσης Μπουρούσης.

Ακόμα ότι το Μιλάνο είναι δίπλα ουσιαστικά στο Βελιγράδι αλλά και το κέντρο της μόδας και μια πόλη που θα αρέσει στον Σέρβο τεχνικό όπως και η ιδέα να αναβιώσουν με την καθοδήγησή του οι μεγάλες εποχές της Σίμενταλ, Ολίμπιας και Τρέισερ, δηλαδή των παλιών (τα ονόματα είναι των χορηγών) ομάδων του Μιλάνου.