Ο Βίκτορ Κλαβέρ έκανε δηλώσεις για το μέλλον του στον Ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena Ser» και μίλησε για τον εδνιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και για τις δικές του επιθυμίες.

Όμως θα πρέπει να επισημανθεί ότι τα διακιώματα του Κλαβέρ στην Ισπανία ανήκουν στην Βαλένθια και έτσι αν η Ρεάλ θέλει τον παίκτη θα πρέπει να συμφωνήσει πρώτα με την διοίκηση των «νυχτερίδων». Μάλιστα σύμφωνα με δημοσιεύματα η ομάδα του Πάμπλο Λάσο έχει έτοιμο συμβόλαιο τριετούς διάρκειας για τον διεθνή Ισπανό φόργουορντ κάτι που σημαίνει ότι τον θέλει πολύ. Επίσης να θυμίσουμε ότι η Λαμποράλ Κούτσα το περασμένο καλοκαίρι ήταν πολύ κοντά να υπογράψει συμβόλαιο με τον παίκτη αλλά χάλασε τελευταία στιγμή και έτσι κατέληξε στην Λοκομοτίβ Κουμπάν του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η Ρεάλ Μαδρίτης ενδιαφέρεται για μένα, αλλά για τώρα τίποτα δεν έχει συμφωνηθεί. Η προτεραιότητά μου είναι να αγωνιστώ σε ομάδα Ευρωλίγκας. Μέχρι τώρα, αρκετές ομάδες έχουν επικοινωνήσει μαζί μου. Θέλω να είμαι ξεκάθαρος για το μέλλον, μου αλλά δεν εξαρτάται μόνο από εμένα, για αυτό πρέπει να περιμένω».