Μεταγραφικός… “οργασμός” στην Αρμάνι Μιλάνο, η οποία έχει βάλει στόχο το Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκα, που γίνεται στην έδρα της και κινείται προς αυτή την κατεύθυνση, παίρνοντας τους παίκτες που είναι απαραίτητοι στον σχεδιασμό του Λούκα Μπάνκι. Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, η ιταλική ομάδα έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Μπράιαντ Ντανστόν (φώτο), ο οποίος παρά το γεγονός ότι ήθελε να δοκιμάσει την τύχη του στο ΝΒΑ, αποδέχθηκε την πρόκληση της Αρμάνι και της Ευρωλίγκα και θα παραμείνει στην Ευρώπη.

Πλέον, ο Ιταλός τεχνικός έχει επικεντρώσει την προσοχή του στη θέση του πλέι μέικερ, ψάχνοντας παίκτες με παρόμοια χαρακτηριστικά με αυτά που είχε την περσινή χρονιά στη Σιένα ο Μπόμπι Μπράουν. Ήδη έχουν γίνει συζητήσεις με τον Τράβις Ντίνερ, ο οποίος έχει το πλεονέκτημα ότι έχει αποκτήσει ιταλικό διαβατήριο και δεν θα καταλαμβάνει θέση ξένου στο ρόστερ.

Δεν σταματάνε όμως στον ταλαντούχο ιταλοαμερικανό παίκτη οι συζητήσεις, καθώς η Αρμάνι έχει βάλει στο μάτι ακόμα έναν παίκτη για τη θέση του πλεί μέικερ, τον Μπο ΜακΚάλεμπ. Βέβαια, η περίπτωση του Αμερικανού είναι ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς το αν θα φύγει δεν εξαρτάται από τον ίδιο αλλά από την ομάδα του και τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, ο οποίος δεν έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά του στον αν τον θέλει στο ρόστερ της επόμενης περιόδου.

Σε περίπτωση, που ο Σέρβος τεχνικός κρίνει ότι δεν χρειάζεται τον Αμερικανό, ο οποίος την περσινή χρονιά είχε πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του τόσο στην Τουρκία όσο και στην Ευρωλίγκα, τότε η Αρμάνι θα κινηθεί για την απόκτησή του, καθώς ο παίκτης αρέσει πολύ στον Λούκα Μπάνκι, ο οποίος τον ξέρει από τη θητεία του στη Σιένα.