Ο Βαγγέλης Ζιάγκος αποχώρησε από τον Πανιώνιο πριν ολοκληρωθεί η περασμένη αγωνιστική περίοδος (αντικαταστάθηκε στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές από τον Βαγγέλη Αλεξανδρή), βάζοντας πριν τις βάσεις της παραμονής στην Stoiximan.gr Basket League και αφού το όνομά του “έπαιξε” για Κολοσσό Ρόδου, αρκετές ομάδες της Α2 Εθνικής Κατηγορίας και τον ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο, τελικά αναμένεται να καταλήξει αλλού.

Οι τελευταίας πληροφορίες που είναι εγκυρότατες, τον θέλουν να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Σιγκάλ Πρίστινα, η οποία του έχει καταθέσει επίσημη πρόταση και αναμένει την απάντησή του. Οι δύο πλευρές έχουν μπει στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων και έτσι ο Έλληνας τεχνικός ετοιμάζεται να μετακομίσει στο Κόσοβο.

Η Σιγκάλ Πρίστινα αποτελεί τη μεγαλύτερη δύναμη στο Κόσοβο, έχοντας παλαιότερα στον πάγκο της τον πρώην κόουτς του Ρεθύμνου, Αντώνη Κωνσταντινίδη, με τον οποίο είχε κατακτήσει Κύπελλο, Πρωτάθλημα και Βαλκανική Λϊγκα. Πέρυσι χάθηκε το πρωτάθλημα και πλέον στόχος είναι να αποφευχθούν τα περσινά λάθη και να γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις για την επιστροφή στους τίτλους.