Ο Βενσάντ Κολέ μετά το τέλος του αγώνα του Άρη με την Στράσμπουρ τόνισε την υπεροχή του Άρη και πως η ομάδα του έχει ελάχιστες πιθανότητες πρόκρισης στους 16 του Champions League!

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Ο Άρης κυριάρχησε πλήρως στο παρκέ. Είχαμε μία ευκαιρία να επιστρέψουμε στο δεύτερο ημίχρονο με δύο ανοικτά τρίποντα που όμως δεν ευστοχήσαμε. Ο Αρης έχτισε μία διαφορά 17-20 πόντων προς το τέλος και όλα τελείωσαν εκεί. Η διαφορά δεν μας δίνει πολλές ελπίδες. Αλλά θα το παλέψουμε στο δεύτερο παιχνίδι και πρέπει να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Ο Άρης κυκλοφόρησε καλά τη μπάλα, έχοντας σε πολύ καλή μέρα τον Κάμινγκς. Εμείς δεν το καταφέραμε. Δεν έχουμε την ίδια ομάδα με πέρυσι, που έφτασε στον τελικό του Eurocup».

Για το αν περίμενε τέτοια εμφάνιση από τον Άρη:

«Εχω δει τον Αρη σε αρκετά παιχνίδια. Η διαφορά ήταν ότι ξεκίνησε σκληρά από την αρχή και συνέχισε έτσι για 40 λεπτά. Οι παίκτες του είχαν ενέργεια σε όλο το παιχνίδι. Τον υποχρεώσαμε σε κάποια λάθη, 19 συγκεκριμένα. Εμείς όμως κάναμε περισσότερα και αυτό οφείλεται στην ένταση που έβγαλε ο Άρης στην άμυνα. Ηταν μία δύσκολη μέρα για εμάς. Οταν μία ομάδα είναι τόσο αποδοτική στην άμυνα, είναι δύσκολο για τον αντίπαλο να ακολουθήσει».

Από την πλευρά του ο Πολ Λακόμπ είπε:

«Συγχαρητήρια στον Άρη. Επαιξε πολύ καλή άμυνα. Μας περιόρισε πολύ και δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Αυτή ήταν και η αιτία για τη διαφορά με την οποία χάσαμε. Για να έχουμε ελπίδες, πρέπει να είμαστε πιο μαχητικοί. Ουσιαστικά πρέπει να κάνουμε ό,τι έκανε σήμερα ο Άρης. Να μπούμε με πάθος και δύναμη. Υπάρχει ελπίδα. Εχουμε δει κι άλλες φορές ομάδες που κάλυψαν τέτοιες διαφορές».