Η ομάδα του Σβέτισλαβ Πέσιτς πραγματοποίησε μία εξαιρετική πορεία στο 2ο μισό του γερμανικού πρωταθλήματος ( θέση, 21 νίκες 13 ήττες), ενώ απέκλεισε την Άλμπα Βερολίνου (3-0) στα προημιτελικά των πλέι οφ και έμεινε εκτός τελικού, χάνοντας στα ημιτελικά, δύσκολα, από την μετέπειτα πρωταθλήτρια Μπάμπεργκ (3-2).

Η Μπάγερν Μονάχου σύμφωνα με την διοίκηση της, θα ενισχυθεί αρκετά ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου και πλησιάζει όλο και πιο κοντά στην απόκτηση του Τζον Μπράιαντ (φωτό) από την Ουλμ και του Λούκα Στάιγκερ από την Λούντβιγκσμπουργκ. Ο Αμερικανός σέντερ έκανε σπουδαία χρονιά σε πρωτάθλημα και Γιούροκαπ, έχοντας 15.4 πόντους, 9.5 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ κ.μ.ο., ενώ εξίσου σημαντική ήταν και η χρονιά του 25χρονου φόργουορντ με τα χρώματα της Λούντβιγκσμπουργκ, έχοντας 12.2 πόντους, 3.2 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ κ.μ.ο..

Οι διοικούντες του γερμανικού συλλόγου, θα κρατήσουν στην ομάδα τον Τάιρες Ράις και τον Ρόμπιν Μπένζινγκ, με την θέση των Λόρενς Ρόμπερτς και του πρώην “ερυθρόλευκου” Γιοτάμ Χαλπερίν να κρίνονται επισφαλείς. Τέλος, προσπάθειες θα γίνουν και για τον Αντόν Γκάβελ, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά με την πρωταθλήτρια Μπάμπεργκ. Ο 28χρονος γκαρντ σε πρωτάθλημα και Euroleague είχε 13.4 πόντους, 2.3 ριμπάουντ και 3 ασίστ κ.μ.ο..