Συνέχεια στις πολύ δυνατές κινήσεις της ενόψει της επόμενης σεζόν δίνει η Αρμάνι Μιλάνο, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Όλιβερ Λαφαγιέτ.

Η διοίκηση της ομάδας έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά την ενίσχυση του ρόστερ της επόμενης μέρας, έχοντας ήδη αποκτήσει τον Τσαρλς Τζένκινς, ενώ “κλεισμένος” πρέπει να θεωρείται και ο Αντρέα Τσιντσιαρίνι.

Ο Γιάσμιν Ρέπεσα και οι συνεργάτες του, όμως, δεν σταματούν εκεί, καθώς στη μεταγραφική τους λίστα βρίσκεται ο Όλιβερ Λαφαγιέτ, ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα από τον Ολυμπιακό και παραμένει μέχρι σήμερα ελεύθερος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νατουραλιζέ Κροάτης βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την ιταλική ομάδα και δεν αποκλείεται να υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών και ο παίκτης να μετακομίσει στο Μιλάνο.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο 31χρονος γκαρντ είχε κατά μέσο όρο 6,8 πόντους, 2,6 ασίστ και 2,1 ριμπάουντ σε 29 παιχνίδια με τους “ερυθρόλευκους”, με τους οποίους αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδας, ενώ έφτασε μέχρι και τον τελικό της Ευρωλίγκα.