Η Ουνικάχα Μάλαγα επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της τον 23χρονο πλέι μέικερ, Τζέισον Γκρέιντζερ, ο οποίος αγωνίζεται με τα χρώματα της Εστουντιάντες από το 2006! Στις αρχές του Ιούνη του πρόσφεραν διετές συμβόλαιο συνεργασίας, ενώ οι δύο πλευρές συναντήθηκαν και πάλι χθες, με την πλευρά του παίκτη να μένει απόλυτα ευχαριστημένη, όπως τόνισε και ο μάνατζερ του.

Δυο είναι οι βασικές προϋποθέσεις για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Η πρώτη και όχι τόσο σημαντική, είναι να ξεπεραστούν κάποιες χρηματικές εκκρεμότητες προς τον παίκτη από την Εστουντιάντες για το τελευταίο 5μηνο της σεζόν, ενώ η δεύτερη είναι να πει το τελικό… “ναι”, ο προπονητής της Ουνικάχα Μάλαγα, Χουάν Πλάθα. Ο Καταλανός προπονητής, θα βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Ισπανία και θα έχει επαφές με την διοίκηση του συλλόγου ώστε να παρθούν οι τελικές αποφάσεις.

Ο Ουρουγουανός γκαρντ με ιταλικό διαβατήριο, πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν με τους “φοιτητές” (12η θέση, ρεκόρ 15/19) έχοντας σε 34 παιχνίδια στην Liga Endesa 11.1 πόντους, 3.3 ριμπάουντ και 3.4 ασίστ κ.μ.ο..