Ο Νέναντ Κρίστιτς προέβη σε διάψευση των δημοσιευμάτων που τον ήθελαν να σταματά το μπάσκετ λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει στα γόνατα.

Τα συνεχόμενα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει ο Σέρβος σέντερ του στέρησαν όχι μόνο τη συμμετοχή του στους περσινούς τελικούς του τουρκικού πρωταθλήματος, αλλά και τη θέση του στη Γαλατάσαραϊ , καθώς μετά τις ενοχλήσεις που αισθάνθηκε στα γόνατα,η «Τσιμ Μπομ» έλυσε τη συνεργασία της με μαζί του.

Ο ίδιος μιλώντας στη σερβική «Novosti» τόνισε: «Θα κάνω αρθροσκόπηση, κάτι που έκανα και τον Δεκέμβριο. Ο γιατρός μου είπε ότι μετά τη νέα επέμβαση θα πρέπει να μείνω εκτός δράσης για τέσσερις με έξι εβδομάδες». Στην συνέχεια ξεκαθάρισε πως το συμβόλαιό του με τη Γαλατάσαραϊ είχε όρο με τον οποίο η τουρκική ομάδα είχε το δικαίωμα να το τερματίσει μονομερώς εφόσον προέκυπτε νέο πρόβλημα με το γόνατό του.

Μιλώντας για τις φήμες αποχώρησής του, πρόσθεσε: «Πολλά από αυτά που γράφτηκαν δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Ενδεχομένως προέκυψαν από τη Γαλατάσαραϊ. Πήγα να αποχαιρετήσω τους συνεργάτες μου εκεί και τους είπα ότι ίσως σκεφτώ να σταματήσω. Κι από εκεί ξεκίνησε όλη αυτή η φημολογία».