Τον Ντέμοντ Γκριν ανακοίνωσε πριν από λίγο η Μπάγερν Μονάχου για την επόμενη σεζόν. Ο 34χρονος πλέον παίκτης θα παραμείνει για τέταρτη χρονιά στη γερμανική ομάδα και θα επιστρέψει στην Ευρωλίγκα, καθώς ο Πέσιτς έκρινε ότι η εμπειρία του θα είναι πολύτιμη ενόψει των μεγάλων απαιτήσεων της νέας περιόδου σε Γερμανία κι Ευρωλίγκα.

“Είμαι ευχαριστημένος που θα παραμείνω μέλος αυτής της οικογένειας. Είναι τρομερό το γεγονός ότι θα πάρουμε μέρος στην Ευρωλίγκα για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε καταπληκτικά παιχνίδια και μερικές νίκες στο ανώτερο επίπεδο της Ευρώπης. Θα δώσω τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας” δήλωσε κατά την επίσημη παρουσίασή του ο έμπειρος άσσος.

Ο Γκριν βοήθησε τη γερμανική ομάδα να ανεβεί από τη δεύτερη κατηγορία στην πρώτη το 2011, ενώ φέτος έφτασε μέχρι και τα ημιτελικά του πρωταθλήματος, όπου κι αποκλείστηκε από τη μετέπειτα πρωταθλήτρια Μπάμπεργκ. Ο Γερμανός γκαρντ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Ολύμπιας Λάρισας, ενώ έχει πάρει πρωτάθλημα στη Γερμανία με την Άλμπα Βερολίνου το 2006.

Μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί και στη Μπάμπεργκ για τρία χρόνια, ενώ το 2005 ήταν μέλος της Εθνικής Γερμανίας στο Ευρωμπάσκετ, κατακτώντας τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο (ηττήθηκε στον τελικό από την Εθνική μας ομάδα).