Τον βασικό κορμό που την οδήγησε στην κατάκτηση του ισπανικού πρωταθλήματος και στον τελικό της Ευρωλίγκα θέλει να κρατήσει η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία σύμφωνα με τα ισπανικά δημοσιεύματα έχει συμφωνήσει με τον Τζέισι Κάρολ για την ανανέωση του συμβολαίου του. Πιο δύσκολη είναι η περίπτωση του Μίρζα Μπέγκιτς, ο οποίος μαζί με τη φορολογία κοστίζει πολλά λεφτά στους πρωταθλητές, ενώ ο παίκτης έχει κι άλλες προσφορές στα χέρια του.

Τέλος, η περίπτωση του Σλότερ φαντάζει ευκολότερη από αυτή του Βόσνιου σέντερ, αφού αρέσει πολύ στον προπονητή της “βασίλισσας”, Πάμπλο Λάσο. Μάλιστα, ο Ισπανός τεχνικός έχει αναφερθεί πολλές φορές ακόμα και δημόσια στην αξία του Μάρκους Σλότερ, πιέζοντάς του έμμεσα να παραμείνει και την επόμενη σεζόν.

“Ήταν ένας παίκτης κλειδί για μας κι ο πρώτος παίκτης που υπογράψαμε το περασμένο καλοκαίρι. Δουλεύει πολύ σκληρά κι ο καθένας θα ήθελε να τον έχει στην ομάδα του γιατί καλύπτει πολλές τρύπες με το παιχνίδι του” ανέφερε ο κορυφαίος προπονητής της χρονιάς φέτος στη Liga Endesa.