Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στην παράταση η Τσιμπόνα Ζάγκρεμπ στέφθηκε κυπελλούχος Κροατίας επικρατώντας στον τελικό της Τσεντέβιτα με 77-76. Η ομάδα του γνωστού μας,από το πέρασμά του σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, Άντρια Ζίζιτς  ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι έχοντας σταθερά μία διαφορά τεσσάρων-πέντε πόντων για να κλείσει τελικά το πρώτο δεκάλεπτο προηγούμενη με έναν (16-15). Στο τέλος του δευτέρου δεκαλέπτου η Τσεντέβιτα έτρεξε ένα μικρό σερί 0-7 κι έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενη με 2 πόντους (28-30).

Η Τσεντέβιτα ήταν αυτή που ξεκίνησε δυνατά το δεύτερο ημίχρονο παίρνοντας διψήφιες διαφορές πόντων με συνεχόμενα τρίποντα του Μάρκο Τόμας. Η Τσιμπόνα απάντησε με τον ίδιο τρόπο με τους Στρόμπερι και Μπλάσινγκέιμ να είναι σε καλό βράδυ,πραγματοποιώντα ένα σερί 14-2 και μπαίνοντας ξανά μπροστά στο σκορ. Με τέσσερις βολές του Ράιτ στο τελευταίο λεπτό διαμορφώθηκε το 66-66 και το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση.

Εκεί οι ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο μέχρι το τέλος του παιχνιδιού με την Τσεντέβιτα να προηγείται 75-76 με δύο βολές του Κίτσεν 5 δευτερόλεπτα πριν την λήξη του παιχνιδιού. Μετά από τάιμ άουτ ο Νίτσεβιτς πήρε την μπάλα και πέτυχε το νικητήριο καλάθι, που ήταν η αιτία για να ξεσπάσουν σε πανηγύρια οι οπαδοί της Τσιμπόνα, που βρίσκονταν στο γήπεδο “Ντράζεν Πέτροβιτς”.

Κορυφαίοι για τους νικητές οι Στρόμπερι (21π), Μπλάσινγκειμ (14π, 7ας), Σάριτς (6 ας, 14ρ) και Ζίζιτς (21π) ενώ για τους ηττημένους πολύ καλό παιχνίδι έκαναν οι Ράιτ (19π, 4ασ), Κίτσεν (16π, 4ας) και Μπίλαν (16π, 11ρ).