Ολοκληρώθηκαν και οι 4 προημιτελικοί του Γαλλικού Κυπέλλου με τις Ναντέρ, Ορτέζ, Βιλερμπάν και Μονακό να συνθέτουν τις τέσσερις ομάδες που θα κοντραριστούν στα ημιτελικά.

Η Βιλερμπάν είχε το πιο εύκολο έργο από όλους καθώς νίκησε με 80-62 την Σαλόν Σαονέ και πανηγύρισε μία άνετη πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου όπου και είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του. Κορυφαίοι των νικητών ήταν ο Χοτζ με 14 πόντους και 5 ασίστ και ο Ντράγκοβιτς με 13 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Η Ναντέρ πήρε τον πιο αμφίρροπο προημιτελικό απέναντι στην Στρασμπούρ με 77-71 αφήνοντας τους ηττημένους εκτός συνέχειας της διοργάνωσης. Καλύτεροι για την Ναντέρ ήταν ο Σαφάρτζικ με 14 πόντους και 4 τρίποντα, ο Λεσόρτ με 11 πόντους και 8 ριμπάουντ και ο Μπάτερφιλντ με 12 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Στα άλλα δύο παιχνίδια η Ορτέζ χάρη στην εξαιρετική εμφάνιση του παλιού γνώριμου μας Ντι Τζέι Κούπερ πήρε μία σημαντική πρόκριση απέναντι στην Παρί-Λεβαλουά με 76-65. Ο Αμερικανός γκαρντ έκανε double double με 11 πόντους και 10 ασίστ, ενώ είχε συμπαράσταση και από τους Κοφί (14π.) και Λιούις (13π.). Στο τελευταίο ματς της ημέρας η Μονακό έκαμψε την αντίσταση της Γκραβελίν με 90-85 πανηγυρίζοντας μία μεγάλη πρόκριση παρότι είδε την αντίπαλο της να επιστρέφει από μεγάλες διαφορές. Κορυφαίοι των νικητών ήταν ο Γκλαντίρ με 22 πόντους και 4 ασίστ και ο Ράιτ με 12 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Τα ζευγάρια των ημιτελικών:

Ορτέζ-Βιλερμπάν

Ναντέρ-Μονακό