Το έντονο ενδιαφέρον της Λιέτουβος Ρίτας για τον Μιλένκο Τέπιτς μετουσιώθηκε άμεσα σε επίσημη πρόταση, την οποία ο πρώην, πλέον, παίκτης της Καχασόλ αποδέχθηκε. Ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού είπε το τελικό “ναι” στους Λιθουανούς, στους οποίους θα αγωνίζεται την προσεχή αγωνιστική περίοδο αναλαμβάνοντας, κι αυτός με τη σειρά του, να τους οδηγήσει στην επιστροφή στην Ευρωλίγκα.

Είμαστε αισιόδοξοι πως η εμπειρία του θα ενισχύσει την ομάδα μας. Ο Μιλένκο (Τέπιτς) θα είναι εκ των βασικών περιφερειακών μας τη νέα αγωνιστική περίοδο“, δήλωσε χαρακτηριστικά στην επίσημη ιστοσελίδα της Λιέτουβος Ρίτας ο πρόεδρος του συλλόγου, Μάρτιν Πούρλις, ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του για τη συγκεκριμένη μεταγραφή.

Ο πρώην “πράσινος” αγωνίστηκε την τελευταία διετία στη Liga Endesa με τη φανέλα της Καχασόλ μην μπορώντας να αντεπεξέλθει στις υψηλές προσδοκίες που υπήρχαν. Παρόλ’ αυτά, η Λιέτουβος Ρίτας του προσέφερε ένα πολύ καλό συμβόλαιο ευελπιστώντας να τον δει να… αναγεννιέται μαζί της.