Η επιστροφή του Τζέτερ, στη Γηραιά Ήπειρο, πρέπει να θεωρείται δεδομένη, καθώς ο Αμερικανός γκαρντ με ουκρανικό διαβατήριο, βρίσκεται ήδη στη Γαλλία, προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τη Λιμόζ. Η πρωταθλήτρια Γαλλίας, θέλησε να βρει έναν επάξιο αντικαταστάτη του Ραμέλ Κάρι, αλλά φαίνεται πως βρήκε μάλλον και παίκτη που ξεπερνά αυτήν την επιθυμία, δημιουργώντας μεγαλύτερες προσδοκίες, καθώς σύμφωνα με τα εθνικά Μέσα Εημέρωσης, αναμένεται να γίνει η «ατραξιόν» της φετινής λίγκας, έστω κι αν πλησιάζει προς το τέλος της.

Ο 31χρονος, αγωνιζόταν την τελευταία τριετία στην Κίνα και τους Σαντόνγκ Λάιονς, ενώ ακριβώς πριν από αυτούς, βρισκόταν στην Καταλωνία, με την Μπανταλόνα να αποτελεί την τελευταία ομάδα, στην οποία είχε θητεύσει επί ευρωπαϊκού εδάφους. Γνωστότερος έγινε, μέσω του περσινού μετεγγραφικού σήριαλ με την Φενέρμπαχτσε, στην έναρξη του Top-16 της σεζόν 2013-2014, καθώς και με την ηγετική του παρουσία στην Εθνική Ουκρανίας, την οποία είχε οδηγήσει, όχι απλώς στην πρώτη της συμμετοχή σε Ευρωμπάσκετ, μετά τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης, αλλά και στην έκτη θέση του τουρνουά του 2013 στη Σλοβενία, ανάμεσα σε 24 ομάδες.

Την άφιξή του στο «Εξάγωνο», φρόντισε να καταστήσει γνωστή, μέσω της επίσημης σελίδας της στο Facebook, η διοίκηση της Λιμόζ.

jeter-afiksi-gallia