Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά! Αυτό επιβεβαίωσαν σήμερα στη συνέντευξη τύπου, που παρέθεσαν η πρόεδρος της Καντού, Άννα Κρεμασκόλι, κι ο προπονητής, Αντρέα Τρινκιέρι. Εμμέσως επιβεβαίωσαν τις πληροφορίες περί διαζυγίου, μεταφέροντάς το όμως στο καλοκαίρι, όταν κι αμφότεροι ευελπιστούν να τελειώσει η συνεργασία όπως άρχισε, με επιτυχία κι έντονα συναισθήματα.

Παραδέχτηκαν ότι  αυτή τη στιγμή υπάρχει κρίση, η μεγαλύτερη όσο είναι στο τιμόνι της ομάδας όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η Άννα Κρεμασκόλι, ενώ επιβεβαίωσαν το πολύωρο ραντεβού στο γραφείο της, αμέσως μετά το τελευταίο ανεπιτυχές αποτέλεσμα της ομάδας.

Η πρόεδρος της Καντού μίλησε για προβλήματα εμπιστοσύνης, εγωισμούς και ατομικά συμφέροντα, από τον προπονητή, τους παίκτες μέχρι και τον πρόεδρο. Ταυτόχρονα δεν παρέλειψε να τονίσει ότι ο Αντρέα Τρινκιέρι παραμένει ο κορυφαίος προπονητής, που έχει κάτσει στον πάγκο της Καντού, ενώ κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει ότι είναι η ίδια ομάδα κι οι ίδιοι άνθρωποι, που έκαναν αρκετούς να ερωτευτούν αυτή την Καντού τα προηγούμενα χρόνια.

Πλέον πρέπει άπαντες να υποχωρήσουν και να βάλουν τον εαυτό τους κάτω από το γενικό καλό της ομάδας, ώστε να γίνει ένα νέο ξεκίνημα από τον αγώνα της Κυριακής. Τέλος με απειλητική διάθεση ανέφερε πως θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να επανέλθει ο σύλλογος στο επίπεδο, που ήταν, αλλά όποια απόφαση κι αν πάρει (ακόμα κι ακραία να είναι), ο πρώτος που θα τη μάθει θα είναι ο προπονητής της ομάδας.

Σαφέστατος ήταν κι ο Αντρέι Τρινκιέρι στις δηλώσεις του, ο οποίος παραδέχτηκε ότι υπάρχουν προβλήματα στην ομάδα ενώ δεν φοβήθηκε να πάρει την ευθύνη λέγοντας ότι έχει αποτύχει τη φετινή χρόνια, τόσο αυτός όσο κι οι παίκτες κι όλοι όσοι είναι γύρω από την ομάδα. Μάλιστα έκανε λόγο για την ανάγκη ανθρώπων στο σύλλογο, που θα έχουν τη διάθεση να θυσιαστούν για το καλό του, δεχόμενος εμμέσως τα λόγια της προέδρου, ότι υπάρχουν ατομικά συμφέροντα κι εγωισμοί πλέον στο σύλλογο.

Πολύ σημαντικό είναι το σημείο, όπου ο ιταλός τεχνικός τονίζει πως πλέον στην ομάδα του δεν υπάρχει ενότητα και συνοχή κι αυτό είναι μέρος της αποτυχίας. Ο Αντρέα Τρινκιέρι αναγνώρισε ότι είναι πολλές οι στιγμές, που η ομάδα του δεν φαίνεται να κάνει βήματα μπροστά, συναντώντας δυσκολίες, τις οποίες δεν μπορεί να προσπεράσει.

Στο τέλος δεν παρέλειψε να τονίσει ότι τόσο αυτός όσο κι οι παίκτες του θα προσπαθήσουν να βρουν τη λύση ώστε να επιστρέψουν στις επιτυχίες. Δεν εγγυάται επιτυχία, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει αλλά μεγάλη προσπάθεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.