Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης “κοντράρονται” απόψε (22/2) στον τελικό του Copa Del Rey και οι αρχηγοί των δύο ομάδων, Χουάν Κάρλος Ναβάρο και Φελίπε Ρέγες έστειλαν…τα μηνύματα τους λίγες ώρες πριν την έναρξη του “clasico”.

Ο κάπτεν των “μπλαουγκράνα” τόνισε: 

“Είναι ένα clasico. Έχουμε κάνει καλή δουλειά μέχρι στιγμής, είμαστε στον τελικό και προσπαθούμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο με κάθε κόστος. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μια περίπλοκη ομάδα, που πραγματοποιεί εξαιρετικά δεύτερα ημίχρονα. Θα πρέπει να προσέξουμε να μην χάνουμε μπάλες και να τρέξουμε. Κοινώς, να ελέγξουμε τον ρυθμό.

Αισθάνομαι καλά. Όπως είπα και τις προηγούμενες μέρες, στα λεπτά που είμαι στο παρκέ θέλω να βοηθάω την ομάδα. Σήμερα έχουμε τελικό, τα ξεχνάμε όλα!”.

Ο ομόλογός του στους “μερένχες” υπογράμμισε:

 “Τον τελευταίο καιρό γίνονται πολλοί τελικοί ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα. Ελπίζουμε στο τέλος του αγώνα να είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουν στο τέλος. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Εάν κερδίσουμε την Μπαρτσελόνα θα ήθελα να γίνει με τον τρόπο που κερδίσαμε στο δεύτερο παιχνίδι που παίξαμε.

Θέλουμε αυτόν τον τίτλο. Είμαστε αισιόδοξοι. Δεν χρειάζεται να σκεφτούμε τίποτε άλλο πέραν της νίκης στον τελικό. Εάν θέλουμε να είμαστε ομάδα την οποία θα θυμούνται όλοι, πρέπει να κερδίσουμε τίτλους”.