Προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του τούρκικου πρωταθλήματος απέκτησε η Μπάνβιτ, η οποία επικράτησε για δεύτερη συνεχόμενη φορά (75-69) της Εφές Αναντόλου και πλέον χρειάζεται ακόμα μία νίκη για να φτάσει τις 3 και να κάνει τη δεύτερη σερί έκπληξη στα πλέι οφ (άφησε εκτός και τη Μπεσίκτας).

Με την πλάτη στον τοίχο πλέον η ομάδα του Μαχμούτι (φώτο), η οποία πρέπει να σπάσει την έδρα της αντιπάλου της αν θέλει να βρεθεί στον τελικό του πρωταθλήματος και να μην τελειώσει με τον χειρότερο τρόπο μία πολύ κακή φετινή σεζόν. Ο νικητής της σειράς θα αντιμετωπίσει στον τελικό τη Γαλατασαράι, η οποία σκούπισε την Πίναρ Καρσίγιακα στο άλλο ζευγάρι.

Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν οι Τζέι Αρ Ντέιβις (19π, 9/14δ) και Στίματς (13π, 10π), ενώ από τους ηττημένους, οι οποίοι ήταν πολύ κακοί, παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε κανονικά ο Τζόρνταν Φάρμαρ, ο Γκονλούμ έκανε ακόμα ένα εξαιρετικό παιχνίδι, έχοντας 22 πόντους και 11 ριμπάουντ. Ο πρώην παίκτης των Λέικερς είχε 9 πόντους, 4 ριμπάουντ και 5 ασσίστ σε 30 λεπτά συμμετοχής.

Αναλυτικά τα ζευγάρια των ημιτελικών:
Εφές Αναντόλου – Μπάνβιτ (1-2 )
Γαλατασαράι – Πίναρ Καρσίγιακα (3-0)