Στιγμές… αυθεντικά μπασκετικές!

Όλα φαίνονταν τελειωμένα στον αγώνα μεταξύ της Κρεμόνα και της Τρέντο, με τους γηπεδούχους να προηγούνται με διαφορά 33 πόντων, στα πρώτα δύο λεπτά της τρίτης περιόδου (56-23). Στο μπάσκετ, όμως, ποτέ… δε λες ποτέ! Ξεκινώντας από την εντυπωσιακή τους άμυνα, για να μπορέσουν ύστερα να «βομβαρδίσουν» ανιλεώς το αντίπαλο καλάθι, οι παίκτες του Μαουρίτσιο Μπουσκάλια πέτυχαν ίσως την… ανατροπή της σεζόν για το πρωτάθλημα Ιταλίας και όχι μόνο.

Αυτός που ολοκλήρωσε το «έπος», παίρνοντας την υπόθεση νίκης της ομάδας του πάνω του, ήταν ο Πέπε Ποέτα. Ο διεθνής Ιταλός σουτέρ, με συνεχόμενα σουτ… αληθινά ποιήματα από μακρινή απόσταση, ήταν εκείνος που ολοκλήρωσε την ολική επαναφορά των «ακριτών» της χώρας (η πόλη βρίσκεται πολύ κοντά στα σύνορα με την Αυστρία), με το επιμέρους σκορ από το 56-23, να μετράται σε 20-60, για να επέλθει το τελικό 76-83!

 

//

Το comeback δεν υπάρχει από την Trento εναντίον της Cremona!! Έχανε μέχρι και 33 πόντους!! Δείτε τι βάζει ο Ποέτα στα τελευταία λεπτά και από που!!! #impossibleisnothing #thisisbasketball

Posted by basketblog.gr on Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2015