Ουλμ και Μπάγερν Μονάχου κέρδισαν και στο δεύτερο παιχνίδι των προημιτελικών τις Άρτλαντ και Άλμπα Βερολίνου αντίστοιχα. Έκαναν έτσι το 2-0 και πλέον χρειάζονται μία νίκη ακόμα, ώστε να πάρουν την πρόκριση για τα ημιτελικά του γερμανικού πρωταθλήματος. Πλέον, οι δύο σειρές μεταφέρονται στην έδρα τους, εκεί όπου σίγουρα έχουν τον πρώτο λόγο.

Στο ντέρμπι της ημέρας, η Μπάγερν Μονάχου κέρδισε έστω και δύσκολα με 79-73. Η ομάδα του Πέσιτς (φώτο) ξεκίνησε καλά τον αγώνα (21-17), οι γηπεδούχοι όμως αντέδρασαν και κάνοντας ένα εξαιρετικό δεύτερο δεκάλεπτο πήγαν στα αποδυτήρια με μία μικρή διαφορά στο σκορ (34-31). Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ καλοί, πήραν τον έλεγχο του αγώνα (58-52) κι έδειξαν αποφασισμένοι να καθαρίσουν νωρίς την υπόθεση πρόκριση.Η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και πλησίασε στο σκορ, κάνοντας τον αγώνα ντέρμπι. Η Μπάγερν όμως ήταν ψύχραιμη κι εύστοχη στο τέλος, φτάνοντας σε μία ακόμα νίκη.

Στον άλλο προημιτελικό, η Ουλμ, σαφώς ανώτερη ομάδα από την Άρτλαντ, κέρδισε εκτός έδρας με 90-85 και πλέον χρειάζεται να γίνει ένα μικρό… θαύμα, ώστε να χάσει την πρόκριση. Ο νικητής από αυτό το ζευγάρι θα αντιμετωπίσει την ομάδα, που θα περάσει από το ζευγάρι Όλντενμπουργκ – Βόννη, το οποίο βρίσκεται στο 1-0. Δείτε αναλυτικά το σχεδιάγραμμα των πλέι οφ του γερμανικού πρωταθλήματος μέχρι και τον τελικό.

Τα αποτελέσματα:
Άλμπα Βερολίνου – Μπάγερν 73-79
Άρτλαντ – Ουλμ 85-90

Αναλυτικά τα ζευγάρια των προημιτελικών (στις 3 νίκες):
1.Μπάμπεργκ – Φοίξ Χάκγεν (1-0)
2.Μπάγερν Μονάχου- Άλμπα Βερολίνου (2-0)
3.Όλντενμπουργκ – Βόννη (1-0)
4.Ουλμ – Άρτλαντ (2-0)

Ημιτελικά (στις 3 νίκες):
5.Νικητής 1 – Νικητής 2
6.Νικητής 3 – Νικητής 4

Τελικοί (στις 3 νίκες):
7.Ηττημένος 5 – Ηττημένος 6 (μικρός τελικός)
8.Νικητής 5 – Νικητής 6 (τελικός)