Την εκτίμηση ότι τόσο η Μονακό όσο και η ΑΕΚ αξίζουν να προκριθούν στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ εξέφρασε με δηλώσεις του ο Ζβέζνταν Μίτροβιτς.

Η ΑΕΚ επιβλήθηκε της Μονακό στον πρώτο αγώνα του ζευγαριού για τους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως η διαφορά του ενός πόντου αφήνει ανοιχτά όλα τα περιθώρια ενόψει της συνέχειας, με τον προπονητή των Γάλλων να θεωρεί ότι και οι δύο ομάδες άξιζουν να βρίσκονται στην επόμενη φάση.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Δυστυχώς αντιμετωπίζουμε την ΑΕΚ πολύ νωρίς, γιατί και οι δύο ομάδες αξίζουν να προχωρήσουν πολύ παραπάνω στη διοργάνωση. Πολλή όμορφη ατμόσφαιρα για μπάσκετ, το απόλαυσα. Ήταν μόνο το πρώτο ημίχρονο, είμαστε στο -1 και περιμένω το ίδιο ματς στη ρεβάνς. Ο κόουτς Ζντοβτς με ξέρει και τον ξέρω. Η ΑΕΚ έχει ένα μικρό προβάδισμα ενός πόντου, αλλά οι δύο ομάδες μπαίνουν σε ίδια μοίρα στη ρεβάνς και περιμένω ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι». 

Ο Αμάρα Σι από την πλευρά του τόνισε: «Ήταν ένα δύσκολο ματς, όπως περιμέναμε. Έπαιξα στην ΑΕΚ πριν περίπου δέκα χρόνια και ήξερα πόσο δύσκολο είναι να κερδίσεις εδώ. Κάναμε όμως καλή δουλειά, χάσαμε μόνο με έναν πόντο. Θα πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να ολοκληρώσουμε τη δουλειά στην έδρα μας. Δεν θα είναι εύκολο. Θα πρέπει να κάνουμε λιγότερα λάθη από ό,τι σήμερα. Χάσαμε κάποια ελεύθερα σουτ που θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει και να πάρουμε τη νίκη. Θα πρέπει να διατηρήσουμε τη συγκέντρωσή μας».