Ο «γίγαντας» του Σέρβικου μπάσκετ και πλέον των Ντιτρόιτ Πίστονς Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, έκανε δηλώσεις στην ιστοσελίδα «sportske.net» για την Εθνική Σερβίας και για την επιθυμία του να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο παρά την απουσία του από το Προολυμπιακό τουρνουά του Βελιγραδίου.

Αναύτικά οι δηλώσεις του:

Για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και τον Σάλε είπε: «Θέλω να αγωνιστώ ξανά με την Εθνική Σερβίας. Δεν υπάρχει αμφιβολία γι αυτό. Τώρα που ξεπεράστηκαν τα προβλήματα, είναι στο χέρι του κόουτς Τζόρτζεβιτς να με καλέσει. Εννοείται πως θέλω να εκπροσωπήσω τη Σερβία στους Ολυμπιακούς Αγώνες και να τη βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της, αλλά σέβομαι απόλυτα την απόφαση που έχει πάρει ο προπονητής»..

 
Για τις εμφανίσεις των Σέρβων στο Προολυμπιακό: «Η ομάδα έκανε φοβερές εμφανίσεις, αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους για την εξαιρετική δουλειά και την πρόκριση. Μπορεί το αποτέλεσμα να είναι αυτό που μετράει, αλλά η Σερβία έδειξε στο Προολυμπιακό πως μπορεί να συνδυάσει την ουσία με το θέαμα. Είμαι αισιόδοξος και πιστεύω πως θα κερδίσουμε ένα μετάλλιο στο Ρίο».