Σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, τον Κρις Κόουπλαντ θέλει να φέρει στη Βαρκελώνη η Μπαρτσελόνα, η οποία προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι ο παίκτης ίσως δεν μπορεί να βρει στο NBA το συμβόλαιο που επιθυμεί. Ο Τσάβι Πασκουάλ τον προορίζει για αντικαταστάτη του Ουάλας μέσα στη ρακέτα.

Χθες το βράδυ οι “Μπλαουγκράνα” δημοσιοποίησαν το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη. Ωστόσο, η περίπτωση του Αμερικανού φόργουορντ είναι αρκετά δύσκολη, αφού ο ίδιος επιθυμεί να συνεχίσει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη. Το θετικό είναι ότι γνωρίζει την ευρωπαϊκή πραγματικότητα, έχοντας παίξει στο παρελθόν σε Ισπανία, Ολλανδία, Βέλγιο και Γερμανία.

Τη φετινή χρονιά ο 29χρονος άσσος της Νέας Υόρκης, ο οποίος αμειβόταν με συμβόλαιο 800.000 δολαρίων περίπου, πραγματοποίησε πολύ καλύτερη σεζόν απ ότι προσδοκούσε κι η ίδια η ομάδα του και θέλει να την… εξαργυρώσει με ένα πολύ καλύτερο συμβόλαιο στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Τέλος, στάσιμο παραμένει το θέμα του Τζαουάι, τον οποίο οι Καταλανοί δεν έχουν αποφασίσει ακόμα εάν θα τον κρατήσουν στο ρόστερ τους, αφού παράλληλα κοιτάνε για καλύτερες επιλογές στη θέση “5”. Δεν είναι απίθανο πάντως τελικά ο Αυστραλός σέντερ, ο οποίος από σήμερα είναι και τυπικά ελεύθερος να συζητήσει με όποια ομάδα επιθυμεί, να είναι κάτοικος Βαρκελώνης και την επόμενη σεζόν.