Στη μεγάλη πρόκληση της πρόκρισης στους ομίλους της Ευρωλίγκα αναφέρθηκε ο νέος προπονητής της Βαρέζε, Φαμπρίτσιο Φράτες, στην επίσημη παρουσίασή του στον ιταλικό σύλλογο. Παράλληλα, ο Ιταλός εκθείασε τη νέα του ομάδα, αναφερόμενος στη φήμη και την ιστορία της στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Θυμίζουμε ότι η Βαρέζε αγωνίζεται στα προκριματικά της Ευρωλίγκα κόντρα στην γερμανική Όλντενμπουργκ.

“Είμαι πολύ περήφανος, που θα κάτσω στον πάγκο μιας τόσο μεγάλης και γνωστής ομάδας, όπως είναι η Βαρέζε, από την οποία έχουν περάσει ουκ ολίγοι μεγάλοι προπονητές όλα αυτά τα χρόνια. Έχουμε ενθουσιασμό, όρεξη και πολύ μεγάλη επιθυμία για να ξεκινήσουμε να δουλεύουμε.

Εγώ προσωπικά έχω πολύ μεγάλη θέληση να δουλέψω ως πρώτος προπονητής πλέον, ενώ το κίνητρο δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι τεράστιο για όλους από τη στιγμή που θα έχουμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε την πρόκρισή μας στους ομίλους της Ευρωλίγκα.Θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε για την πρόκληση που έχουμε μπροστά μας, αλλά ακόμα και να μην προκριθούμε στους ομίλους, θα είμαστε έτοιμοι  για μία καλή χρονιά στο Eurocup” δήλωσε ο Φαμπρίτσιο Φράτες.