Με τα χειρότερα λόγια μίλησε ο πατέρας του Ντάριο Σάριτς, Πέτραγκ, για την επιλογή του γιου του να υπογράψει με την Τσιμπόνα. Μάλιστα, αναφέρει χαρακτηριστικά πως η απόφασή του αυτή “ήταν η χειρότερη δυνατή“.

Όπως ο ίδιος υποστηρίζει η Τσιμπόνα ήταν παλαιότερα ένας μεγάλος σύλλογος. Πλέον, όμως, δεν είναι. “Η Τσιμπόνα παλιά ήταν μεγάλος σύλλογος, πλέον αυτό δεν ισχύει. Χρωστάνε σε όλους λεφτά, δεν έχουν προπονητή και χάνουν τα ματς με 30 πόντους διαφορά! Και μέσα σε όλα αυτά, περιμένουν από τον Ντάριο – που έχει να παίξει κάποιους μήνες, πως θα τους σώσει!”

Στη συνέχεια, ο εμφανώς… εκνευρισμένος πατέρας αναφέρθηκε στο γιατί ο γιος του έκανε αυτή την -κατά τον ίδιο- ατυχή επιλογή για την καριέρα του: “Η Σπλιτ ήταν η καλύτερη επιλογή που είχε, αλλά δεν την έκανε γιατί δεν τον άφησαν οι μάνατζερ του! Ξέρω τουλάχιστον δέκα συλλόγους που θέλουν να τον αγοράσουν από την ΚΚ Ζάγκρεμπ και να τον δανείσουν στην Σπλιτ!”

Με την τελευταία τυ δήλωση μάλιστα, έκανε ακόμα πιο εμφανές το γεγονός πως πατέρας και γιος δεν έχουν και την καλύτερη δυνατή σχέση: “Τον τιμώρησα αρκετές φορές για την “απόσυρση” της άδειας οδήγησής του (σ.σ. είχε τρακάρει τρία σταματημένα αμάξια, οδηγώντας ένα τζιπ και κατά τη διάρκεια του αλκοτέστ είχε “πιαστεί” πάνω από τα όρια, με αποτέλεσμα να χάσει το δίπλωμα του).  Τότε είχαμε μια έντονη λογομαχία και από εκείνη τη στιγμή κάνει ό, τι ακριβώς του λέει η μητέρα του. Δε μιλάω μαζί του.