Το μεταγραφικό σαφάρι συνεχίζεται με αμείωτη ένταση στη Φενέρμπαχτσε, η οποία έχει βαλθεί να κάνει τουλάχιστον ένα “μπαμ” προκειμένου να… ταράξει τα νερά στην Ευρωλίγκα. Κι αν η περίπτωση του Νίκολα Πέκοβιτς παραπέμπει περισσότερο σε… όνειρο θερινής νυκτός, κάτι τέτοιο δεν ισχύει γι αυτήν του Μίρζα Τελέτοβιτς.

Ο Βόσνιος πάουερ φόργουορντ έκανε το υπερατλαντικό βήμα πέρσι το καλοκαίρι, αλλά η παρουσία του στους Μπρούκλιν Νετς μόνο θετική δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, κάτι που επιτρέπει στη Φενέρ να ελπίζει πως άμα του προσφέρει ένα συμβόλαιο με πολλά μηδενικά, μπορεί να τον δελεάσει να επιστρέψει στην Ευρώπη. Σε αυτό σύμμαχο αποτελεί και η ίδια η ομάδα του Τζέισον Κιντ αφού η άφιξη των Πολ Πιρς και Κέβιν Γκαρνέτ θα “ροκανίσει” ακόμα περισσότερο το χρόνο συμμετοχής του.

Επομένως, ο άλλοτε παίκτης της Κάχα Λαμποράλ καλείται να αποφασίσει αν θέλει να πάρει το ρίσκο και να παραμείνει στο ΝΒΑ ή να επιστρέψει στην Ευρώπη για χάρη της Φενέρ και να αποκτήσει ξανά μέρος της λάμψης που έχασε στον “μαγικό κόσμο”…