Την έκτη της νίκη στη VTB League πέτυχε η Κράσνι Οκτριάμπ που επιβλήθηκε εντός έδρας με 85-82 της ουραγού Βίτα Τιφλίδας, σε μια αναμέτρηση όπου οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά σε μια μεγάλη ανατροπή, καθώς επέστρεψαν από το -18 του τρίτου δεκαλέπτου, “αγχώνοντας” στο τέλος τους Ρώσους.

Το πρώτο μέρος της αναμέτρησης ήταν πολύ ισορροπημένο, με την ανάπαυλα του ημιχρόνου να βρίσκει το σκορ στο 44-43. Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί στο τρίτο δεκάλεπτο, με αποτέλεσμα η συμπλήρωση 30 λεπτών στο παιχνίδι να τους βρει στο +19( 73-54). Παρόλο που το παιχνίδι έμοιαζε να έχει ουσιαστικά κριθεί, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα για να αντεπιτεθούν, μειώνοντας σε 85-80 με ένα λεπτό να απομένει για τη λήξη. Οι Ρώσοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες να “καθαρίσουν” οριστικά την αναμέτρηση, με αποτέλεσμα τα τελευταία δευτερόλεπτα να μετατραπούν σε… “θρίλερ”, με την μεγάλη ανατροπή πάντως να μην ολοκληρώνεται και την Κράσνι να παίρνει το “ροζ” φύλλο αγώνα με 85-82. 

Από πλευράς νικητών που ανέβασαν το ρεκόρ τους στο 6-9, ξεχώρισε ο Τζέρι Τζέφερσον με 18 πόντους και 11 ριμπάουντ, με τους Ζάιτσεβ και Μετεϊούνας να προσθέτουν από 15 και 14 πόντους αντίστοιχα. Από πλευράς ηττημένων που ψάχνουν ακόμα την πρώτη τους νίκη, ο Ομάρ Τόμας πέτυχε 33 πόντους και “μάζεψε” 10 ριμπάουντ, με τον Λεβάν Σνγκέλια να τον ακολουθεί με 14 πόντους.