Εύκολο έργο απέναντι στην Φουενλαμπράδα είχε η Ρεάλ Μαδρίτης, «συντρίβοντάς» τη με 101-84 και προκρινόμενη στους ημιτελικούς του Copa Del Rey. Οι παίκτες του Πάμπλο Λάσο, γνώρισαν αντίσταση από τους αντιπάλους τους ουσιαστικά για ένα δεκάλεπτο (25-21), αλλά στη συνέχεια οι τυπικά φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν στον «φρενήρη» ρυθμό των «Μερένχες». 

Μετά το 54-34, η «Βασίλισσα» βρήκε την ευκαιρία να «σπάσει» ουκ ολίγα ρεκόρ σε αυτή τη βραδιά. Αρχικά, σημείωσε τις περισσότερες ασίστ σε παιχνίδι του Κυπέλλου Ισπανίας, μοιράζοντας 36, έχοντας υποπέσει σε μόλις 12 λάθη. Η αξιοποίηση αυτών των τελικών πασών, φάνηκε από το 75.8% στα δίποντα, ποσοστό που επίσης αποτελεί ρεκόρ σε ματς του Copa Del Rey. Η εξαιρετική εμφάνιση των «Μπλάνκος», αποτυπώνεται στους 136 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης που σημείωσαν και οι 12 παίκτες που πήραν χρόνο συμμετοχής, ξεπερνώντας το ρεκόρ των 133 βαθμών που οι ίδιοι είχαν πετύχει τη σεζόν 1992-93. Τέλος, από την πλευρά της Φουενλαμπράδα υπήρξε επίσης ένα ρεκόρ. Συγκεκριμένα, ο Ιβάν Πάουνιτς που ήταν από τους διασωθέντες του «ναυαγίου», πέτυχε 27 πόντους με 7 ριμπάουντ κι έφτασε στους 34 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, αριθμοί κορυφαίοι πια για παίκτη της εν λόγω ομάδας, στο Κύπελλο Ισπανίας.

Στη βραδιά αυτή των ρεκόρ, λοιπόν, πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Τζέισι Κάρολ με 18 πόντους και 6/11 σουτ. Πλην του Πάουνιτς, ο Άλεξ Ουρτασούν είχε 22 πόντους για τους ηττημένους. Η κορυφαία φάση της βραδιάς, ασφαλώς, είναι αυτή όπου ο Λούκα Ντόντσιτς έδειξε άλλο ένα σημαντικό δείγμα του ταλέντου του, διασχίζοντας όλο το γήπεδο και ολοκληρώνοντας με ένα πολύ όμορφο λέι-απ.