Τον θαυμασμό του για ακόμα μία φορά στον Βασίλη Σπανούλη εξέφρασε σε δηλώσεις του ο προπονητής της Γαλατασαράι, Έργκιν Αταμάν. Μάλιστα, ο Τούρκος προπονητής αποκάλυψε ότι όταν τον ρώτησε ο πρόεδρος πως θα καταφέρουν να κερδίσουν την Ευρωλίγκα, εκείνος του απάντησε με τον Βασίλη Σπανούλη στην ομάδα, παραδεχόμενος ωστόσο ότι η μεταγραφή είναι πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί.

“Ο πρόεδρος της Γαλατασαράι με ρώτησε τι χρειάζεται να κάνουμε για να κερδίσουμε την Ευρωλίγκα. Εγώ του απάντησα με τον Βασίλη Σπανούλη, αλλά γνωρίζουμε ότι κάτι τέτοιο είναι ιδιαίτερα δύσκολο να συμβεί, καθώς αφενός μεν είναι πολύ ακριβός για μας, αφετέρου ενδιαφέρονται γι αυτόν οι Μπαρτσελόνα και ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Παρακολουθούμε όμως την περίπτωσή του.

Προτάθηκε σε μας ο Ζόραν Πλάνινιτς αλλά είναι πολύ ακριβός αυτή τη στιγμή, σε περίπτωση όμως που έρθει δεν θα αποχωρήσει ο Τζαμόντ Γκόρντον. Θα τσεκάρουμε κι άλλους παίκτες, αν κι είναι πολύ πιθανό η ομάδα μας να έχει στο ρόστερ της την επόμενη σεζόν τους Αρόγιο, Γκόρντον, Πλάνινιτς, Μαρκοϊσβίλι και Ντόμερκαντ.

Σχετικά με τον Αρόγιο τον θέλουμε στην ομάδα μας κι αυτό θέλει να μείνει σε μας. Οι πιθανότητες είναι 50-50 αυτή τη στιγμή. Το μπάτζετ μας φέτος είναι 12 με 15 εκ. δολάρια και θα αλλάξει μόνο σε περίπτωση που αποκτηθεί ο Βασίλης Σπανούλης” δήλωσε ο Τούρκος προπονητής.