Μία ακόμη νίκη κατάφερε να κάνει η Ούνικς Καζάν στην σειρά των ημιτελικών της VTBLeague, απέναντι στην Ζενίτ με 97-91 και πλέον βρίσκεται μια ανάσα από τους τελικούς. Πολύ καλή  εμφάνιση από τον Κώστα Καϊμακόγλου (10π/ 7ριμ).

Στην πρώτη περίοδο οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυναμικά και κατάφεραν να ελέγξουν τον ρυθμό του παιχνιδιού, καταφέρνοντας να πάρουν προβάδισμα 4 πόντων (25-21). Οι παίκτες του Πασούτιν συνέχισαν με την ίδια ενέργεια και στο δεύτερο δεκάλεπτο, όπου πέτυχαν 20 πόντους ενώ λόγω της καλής τους άμυνας δέχτηκαν 15.Το ημίχρονο έληξε με σκορ 45-36.

Τα πράγματα όμως άλλαξαν στο δεύτερο ημίχρονο καθώς η Ζενίτ έμοιαζε μεταμορφωμένοι. Κάνοντας εξαιρετικές ενέργειες στην επίθεση  κατάφεραν στο τρίτο δεκάλεπτο να πετύχουν 32 πόντους μειώνοντας σιγά σιγά την διαφορά και μάλιστα στο τέλος πέρασαν και μπροστά με σκορ 67-68. Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν πολύ εντυπωσιακό με τις δύο ομάδες να παλεύουν μέχρι τέλους για την νίκη, την οποία κατάφερε να πάρει η Ούνικς με σκορ 97-91.

Εξαιρετικοί για την Ούνικς ήταν ο Κολόμ και ο Λανγκφορντ με 24 και 25 πόντους αντίστοιχα, ενώ για την Ζενίτ ξεχώρισαν ο Τιμά και ο Ντόουντελ 23 και 16 πόντους.